obstacle run shorts en tights

De beste obstacle run shorts & tights

Een belangrijk deel van je outfit zijn je obstacle run shorts of obstacle run tights.

Obstacle Run Shorts

Is het heerlijk zomers en wil je een korte tight of shorts dragen? Dan hebben we een paar mooie modellen voor je. Een korte tight is strakke broek, zie het als een korte versie van een lange tight. Shorts zitten vaak wat losser. Een 2-in-1 shorts heeft een wat langere binnenbroek.

Fusion Short Tight of Shorts

Fusion heeft het allemaal. Strakke korte tights, een wat losse run short en twee-in-één shorts. Deze tights worden zo gewaardeerd om de heerlijke pasvorm, het fijne materiaal en de superhandige zakken op je bovenbenen.

fusion sli run tight pocket zwar

Bekijk hier alle korte tights en shorts van Fusion

Craft Compressieshorts

Een alternatief zijn de compressieshorts van Craft. Ze missen de handige zakken, maar zijn daarmee ook wat goedkoper. Ze zitten prettige door de fijne pasvorm en de compressie draagt bij aan je spierherstel.

craft pro control compressieshor

Bekijk de shorts hier

Ronhill 2-in-1

Voor een 2-in-1 short zou ik ook naar Ronhill kijken. Die zijn ook echt heerlijk voor je trainingen en trailruns. Vooral het Tech Marathon Twin Short is een topper. Erg veel vakken en dus handig om dingen mee te nemen.

RH 005437 R009 All Black Mens Te

Bekijk de Ronhill collectie hier

Tip: wil je je onderbenen beschermen tegen krassen of touwen? Kies dan de survivalrunsokken van Hauberk of de compressietubes van Compressport.

Obstacle Run Tights

Draag je liever lange tights, of is het sowieso het seizoen voor iets langs? Dan hebben we ook een paar mooie keuzes.

Fusion Tights

Het Deense Fusion maakt de meest populaire tights. Hij is er in diverse varianten; de normale, de extra lange en de extra dikke (voor de winter) en natuurlijk de combinatie van lang en dik. Verder is er de Cargo Tight waar een soort belt aan de bovenkant zit zodat je extra veel mee kunt nemen.

fusion c3 cargo long tight black

Bekijk hier alle lange Fusion Tights

Craft Lange Tights

Craft maakt niet alleen obstacle run schoenen met veel grip en de perfecte thermoshirts, maar ook goede tights voor je volgende run. De strakke comrpessietight van Craft droogt snel, zit goed en draagt bij aan je spierherstel.

craft pro control compressietigh

Bekijk hier de Craft Pro Control Tight

2XU Tights

Diverse wedstrijdlopers kun je ook spotten in de tights van 2XU. Een merk uit Australie dat premium compressietights maakt die echt compressie zijn en goed strak zitten. Dankzij de trapsgewijze stamping technologie en de krachtige over-foot compression voor een betere doorbloeding en spierherstel.

2xu mcs run compression tight he

Bekijk hier de 2XU tights

Bonustip

Tip: kies voor onder je tight of shorts het ondergoed van Craft.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top