De beste obstacle run shorts & tights

Een belangrijk deel van je outfit zijn je obstacle run shorts of obstacle run tights.

Obstacle Run Shorts

Is het heerlijk zomers en wil je een korte tight of shorts dragen? Dan hebben we een paar mooie modellen voor je. Een korte tight is strakke broek, zie het als een korte versie van een lange tight. Shorts zitten vaak wat losser. Een 2-in-1 short heeft een binnenbroek. Ga bij obstacle run shorts niet voor te veel toeters en bellen. Dure zakken kunnen alleen maar stuk gaan als ze achter de prikkeldraad hangen en er zijn verzorgingsposten genoeg.

Craft Compressieshorts

craft pro control compressieshor

De beste basic shorts zijn de compressieshorts van Craft. Ze zitten prettige door de fijne pasvorm en de compressie draagt bij aan je spierherstel. Je blijft nergens achter haken door bijvoorbeeld zakken en ze zijn snel droog. Unisex model.

Bekijk de Craft shorts hier

Fusion Short Tight of Shorts

fusion sli run tight pocket zwar

Een alternatief is Fusion. Ze hebben strakke korte tights, een wat losse run short en twee-in-één shorts. Deze shorts zijn al 5 vijf jaar ongewijzigd, behalve de prijs dan. Die stijgt ieder jaar.

Bekijk hier alle korte tights en shorts van Fusion

Ronhill 2-in-1

Voor een 2-in-1 short zou ik naar Ronhill kijken. Die zijn ook echt heerlijk voor je trainingen en trailruns. Vooral het Tech Marathon Twin Short is een topper. Erg veel vakken en dus handig om dingen mee te nemen.

RH 005437 R009 All Black Mens Te

Bekijk de Ronhill collectie hier

Tip: wil je je onderbenen beschermen tegen krassen of touwen? Kies dan de survivalrunsokken van Hauberk of de compressietubes van Compressport.

Obstacle Run Tights

Draag je liever lange tights, of is het sowieso het seizoen voor iets langs? Dan hebben we ook een paar mooie keuzes.

Craft Lange Tights

craft pro control compressietigh

Craft maakt niet alleen perfecte thermoshirts, maar ook goede tights voor je volgende run. De strakke comrpessietight van Craft droogt snel, zit goed en draagt bij aan je spierherstel. Lange variant van de shorts die we hiervoor al noemen. Goede prijs voor een fijne tight.

Bekijk hier de Craft Pro Control Tight

Fusion Tights

fusion c3 cargo long tight black

Het Deense Fusion maakt de vrij populaire tights. Hij is er in diverse varianten; de normale, de extra lange en de extra dikke (voor de winter) en natuurlijk de combinatie van lang en dik. Verder is er de Cargo Tight waar een soort belt aan de bovenkant zit zodat je extra veel mee kunt nemen. Die was niet populair genoeg en is uit de handel. Voor de lange tights geldt hetzelfde als voor de korte tights. Een jaar of 5 geleden was het nog uniek, intussen hebben de meeste andere merken ook wel zakken op de zijkant en wordt deze alleen maar duurder.

Bekijk hier alle lange Fusion Tights

Bonustip

Tip: kies voor onder je tight of shorts het ondergoed van Craft.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?