Mud Masters 2024

Een van de grootste obstacle runs van Europa is natuurlijk Mud Masters. Je vrienden hebben het er allemaal over en je wilt zelf ook wel eens ervaren hoe het is om aan Mud Masters mee te doen. Kijk hier op onze speciale Mud Masters kalender wanneer er eentje bij jou in de buurt is.

Wat is Mud Masters

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor een dag de actieheld die je altijd al?hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 16 en 42 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Hier draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dat je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishbiertje. Work hard, play hard!

Geschiedenis

Op 6 oktober 2012 organiseerden we ons eerste evenement voor 4.000 deelnemers in Haarlemmermeer. Daarmee werd obstacle running als nieuwe sport op de kaart gezet in Nederland.

Sindsdien finishen er jaarlijks ruim 50.000 MudMasters op de wereldse festivalterreinen in Haarlemmermeer, in Biddinghuizen en op Airport Weeze bij Nijmegen. Door die verschillende locaties, en doordat ze continu werken aan nieuwe en spectaculairdere hindernissen, staat je elke editie een?geheel nieuwe belevenis te wachten!

Korting MudMasters

Op dit moment hebben we geen kortingscodes voor Mud Masters.

Aftermovie Mud Masters

Al een beetje in de sfeer komen voor Mud Masters? Bekijk hier de aftermovie van een vorig evenement.

Kalender MudMasters

Op de kalender hieronder kun je alle edities van MudMasters zien. Houd deze pagina in de gaten, want wie weet komen er nog meer edities bij. Andere obstacle run lopen? Bekijk dan onze kalender.

juni 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Reacties zijn gesloten.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?