zudrun

Organisator

Rotary Zevenaar
Rotary Zevenaar
Telefoon
0614663116
Email
maartenhoogeveen83@gmail.com
Website
https://www.rotary.nl/zevenaar/

Locatie

Lathum, Gelderland, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 16 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Zudrun 2023

Na een zomer vol zon, lol en fun komt er in die laatste zomermaand nog een fantastisch evenement op je af. De enige echte Zudrun. Op de velden van Recreatiegebied Rhederlaag wacht zaterdag 24 september een spectaculair parcours op jou, je vrienden en je familieleden. Ga de strijd aan en behaal samen de finish! En… het is voor een goed doel: Stichting Noodverband.

Zudrun mét afterparty

Voor toeschouwers is er ook plek genoeg in het speciale toeschouwersgebied rondom het parcours. Kom in de chillstand bij de foodtrucks. En blijf na de run hangen voor de afterparty.

Door de modder!

De Zudrun is een obstacle mudrun die staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Je kunt de run zien als een hardloopevenement met hindernissen. Variërend van tijgeren door de modder, klimmen over muurtjes en uitdagende wanden tot klauteren over een net op hoogte.

Sportief uitje of gewoon vol gas…

Weet dat deelnemers elkaar mogen helpen, zodat je er samen voor zorgt dat iedereen de finish haalt. Wil je jezelf juist sportief uitdagen? Dan kun je het parcours natuurlijk ook gewoon vol gas nemen. Bekijk het programma en kies de run die bij jou past. De keuze is aan jou!

Het goede doel

Stichting Noodverband zorgt in noodgevallen voor de financiering van medische hulp. Voor de ondersteuning van deze groep patiënten is de stichting afhankelijk van donaties van particulieren, bedrijven, etc.

Dus durf jij het aan?!

  • Schrijf je in als familie, individueel (jongere of volwassene) of met je collega’s
  • Voor jeugd (tot 14 jaar) is deelname gratis
  • Overige deelnemers betalen 25 euro per persoon

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?