YU MAN RACE 2024

Organisator

YU MAN RACE
Email
info@yumanrace.com
Meer informatie

Locatie

Hellendoorn (Overijssel)
Sportlaan, 7443 RA Nijverdal, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 08 september 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

YU MAN RACE OBSTACLE RUN 2024

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol modder en uitdagende obstakels? Meld je dan aan voor de Yu Man Race Obstacle Run. Bereid je voor om je fysieke en mentale grenzen te verleggen. Klim over hoge muren, trotseer modderige sloten en glijd door de meest uitdagende obstakels. De YU MAN RACE OBSTACLE RUN is geschikt voor zowel beginnende sporters als ervaren obstacle runners. Of je nu een mud run rookie bent die zijn eerste uitdaging aangaat, of een doorgewinterde atleet die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, deze obstacle run is voor jou!

YU MAN RACE 2024

Afstanden

Door het Reggedal, over de Sallandse Heuvelrug, is ook dit jaar een mooi parcours met gave obstakels uitgezet voor vier verschillende afstanden: 5KM, 10KM, 15KM én 21KM. Deelnemers van de 21KM worden uitgedaagd om maar liefst 54 obstakels te overwinnen op het vertrouwde parcours in de bossen van Hellendoorn! 

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?