yu man race

Organisator

YU MAN RACE
Email
info@yumanrace.com

Locatie

Hellendoorn (Overijssel)
Sportlaan, 7443 RA Nijverdal, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 03 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

YU MAN RACE Obstacle Run 2023

De YU MAN RACE (voorheen StrongmanRun) is één van de populairste obstacle runs van Nederland. Deze spectaculaire race is er voor alle niveaus, beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. De deelnemers lopen een route met verschillende obstakels dwars door het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Tijdens deze spectaculaire race ervaren de deelnemers vier verschillende elementen; MODDER, WATER, LUCHT EN VUUR op maar liefst vier verschillende terreinen.Dé vernieuwde obstacle run is er in vier verschillende afstanden: 5, 10, 15 of 21 km.

YU MAN RACE Afstanden

Je kunt meedoen aan de volgende afstanden;

OBSTACLE RUN 5KM

De 5KM is een echte ‘fun run’ waar deelnemers kennis kunnen maken met de populaire obstacle runs. Deze afstand is erg goed te doen en staat geheel in het teken van plezier maken.

OBSTACLE RUN 10 km

De 10 km variant biedt meer uitdaging en daarom erg geschikt voor deelnemers die al eerder 5km of 7km obstacle run hebben gelopen.

OBSTACLE RUN 15 km.

Deze variant is voor deelnemers die graag een stapje extra zetten en daarom erg geschikt voor deelnemers die van een uitdaging houden.

OBSTACLE RUN 21 km

Dit is de afstand waar het ooit allemaal mee begon. De maximale afstand voor een obstacle run en geschikt voor mannen en vrouwen. Tijdens deze variant gaan deelnemers de uitdaging aan om voor het maximale te gaan. Maximaal aantal deelnemers: 7800 deelnemers

Leeftijd: 12+

Inschrijving geopend: vanaf 24 november 2023

Inschrijving gesloten: zaterdag, 19 aug. 2023

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?