yu man race kids 2024

Organisator

YU MAN RACE
Email
info@yumanrace.com

Locatie

Hellendoorn (Overijssel)
Sportlaan, 7443 RA Nijverdal, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 27 april 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN Deventer 2024

Op zaterdag 27 april 2024 klinkt het startschot van de allereerste KIDS OBSTACLE RUN Deventer. Dé Next-Level versie van de BigRun, de bekende obstacle run voor de hele familie in Deventer. Het verschil? Een nieuw parcours, nog spectaculairder obstakels en een nieuwe naam! Dit moddervette event vol uitdagende obstakels vindt plaats in Deventer rondom de Gashaven bij Outdoor Deventer. De KIDS OBSTACLE RUN wordt gehouden in drie verschillende afstanden: 750M, 1.5KM en 3KM. Na een gezamenlijke warming-up begint de race vol toffe obstakels. De run staat in het teken van plezier hebben, samen met vriendjes en vriendinnetjes, ouders en/of begeleiders. Een groot feest voor ieder kind dat avontuurlijk ingesteld is! Het gaat er niet om dat je de snelste tijd loopt, maar alle uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels voltooid. Ben je in de leeftijd van 4-12 jaar, sportief, niet bang om vies te worden en een echte doorzetter? Dan is deze run echt iets voor jou! We hopen je op 27 april 2024 aan de start te zien!

yu man race kids 2024
yu man race kids 2024

Afstanden YU MAN RACE KIDS

Een obstacle run voor de hele familie! Bij de 1,5 km afstand mogen ouders en verzorgers gratis meedoen, maar bij de 3 km afstand is een ticket wel verplicht voor ouders en verzorgers die willen deelnemen. 

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?