yu man race kids 2024

Organisator

YU MAN RACE
Email
info@yumanrace.com
Meer Informatie

Locatie

Hellendoorn (Overijssel)
Sportlaan, 7443 RA Nijverdal, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 07 september 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN 2024

YU MAN RACE Kids Obstacle Run is een spectaculair evenement vol uitdagende obstakels voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Deze family run is de perfecte gelegenheid om samen met je familie te genieten van een dag vol plezier en uitdaging. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich uitleven op het parcours vol leuke en uitdagende obstakels. Klim over muren, klauter over netten en glijd door modderige hindernissen.

yu man race kids 2024
yu man race kids 2024

Afstanden YU MAN RACE KIDS

Een obstacle run voor de hele familie! Bij de 1,5 km afstand mogen ouders en verzorgers gratis meedoen, maar bij de 3 km afstand is een ticket wel verplicht voor ouders en verzorgers die willen deelnemen. 

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?