wildman run

Datum

zaterdag 10 september 2022

Tijd

All Day

Wildman Run Sleen 2022

De Wildman Run is een obstaclerun rondom de plaats Sleen in Zuidoost Drenthe. We maken gebruik van de landerijen en het watergebied. Onderweg kom je hindernissen tegen die je moet overwinnen. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad van gemakkelijk tot moeilijk. Blijf je droog? Nee, er zitten veel waterhindernissen verwerkt in het parcours. Soms kun je een hindernis op eigen kracht halen, de andere keer heb je hulp nodig van andere deelnemers.

Wildman Run

Het parcours van 1 mijl kunnen kleine kinderen in de leeftijd van 4-8 ZELF doen; zonder volwassene. Deze wordt begeleid door medewerkers van Kaartje Kakel. 3 Mijl is het familieparcours; goed te doen voor kinderen vanaf 8 jaar, dit mag alleen onder begeleiding van 1 volwassene. 1 volwassene mag maximaal 4 kinderen onder zijn of haar begeleiding hebben. De deelnemers aan de 6 mijl moeten tenminste 12 jaar oud zijn en aan de 10 mijl tenminste 16 jaar oud.
Het helpt als je een sportieve achtergrond hebt. Bovendien kun je het parcours op je eigen tempo afleggen. Het gaat bij deze run niet om snelheid, maar om het halen van de finish.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top