wieringer obstaclerun

Organisator

Dorpsfeest Westerland
Email
info@dorpsfeestwesterland.nl
Website
http://www.dorpsfeestwesterland.nl/

Locatie

Westerlanderweg, Westerland
Westerland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 17 juni 2023
Verlopen!

Tijd

16:30

Provincie

Noord-Holland

Wieringer Obstaclerun

Tijgeren over het Lutjestrand, kruipen door de Westerlandse modder en klimmen op het ruige, heuvelachtige terrein rond het Amstelmeer en het Wad tijdens de Wieringer Obstaclerun. De editie van 2023 belooft een parcours van ruim 5 km met meerdere pittige hindernissen. Laat zien uit welk hout je gesneden bent en ga de uitdaging aan!

Wieringer Obstaclerun

Je kunt individueel of per team deelnemen. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal acht personen.

De inschrijfformulieren vind je op onze website. Deelname kost € 15,- p.p. en alle opbrengsten van onze Run gaan naar de Wieringer verenigingen.

Deelnemers moeten 13 jaar of ouder zijn en deelname is voor eigen risico. Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van je wettelijke vertegenwoordiger om deel te nemen aan onze Run.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?