wieringer obstaclerun

Wieringer Obstaclerun 2022

Tijgeren over het Lutjestrand, kruipen door de Westerlandse modder en klimmen op het ruige, heuvelachtige terrein rond het Amstelmeer en het Wad. De editie van 2022 hebben we bij de Wieringer Obstaclerun een ander parcours van ruim 5 km met zo’n 40 pittige hindernissen. Laat zien uit welk hout je gesneden bent en ga de uitdaging aan!

Wieringer Obstaclerun 2022

Je kunt individueel of per team deelnemen. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal acht personen.

Deelname kost € 15,- p.p. en alle opbrengsten van onze Run gaan naar de Wieringer verenigingen.

Start- en eindpunt van onze Obstacle Run zijn de grote tent op het terrein van het Dorpsfeest in Westerland. Starttijd: 16.30 uur.

Deelnemers moeten 13 jaar of ouder zijn en deelname is voor eigen risico (zie verklaring eigenrisico op website) Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van je wettelijke vertegenwoordiger om deel te nemen aan onze Run.

Het inschrijfgeld dien je na inschrijving binnen twee werkdagen over te maken op het bankrekeningnummer dat staat vermeld op het inschrijfformulier. Je inschrijving is pas definitief wanneer wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Zodra wij het inschrijfgeld hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging met je startnummer(s) en alle informatie over de dag zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 18 juni 2022
Verlopen!

Tijd

16:30

Locatie

Westerlanderweg, Westerland
Westerland, Nederland

Organisator

Dorpsfeest Westerland
Email
info@dorpsfeestwesterland.nl
Website
http://www.dorpsfeestwesterland.nl/
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven