Slag om ieper war race

Organisator

War Race
Email
info@war-race.com
Website
https://www.war-race.com/nl

Locatie

Ieper, West-Vlaanderen, Belgie
Ieper, Belgie
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 20 augustus 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - West-Vlaanderen

[AFGELAST] War-Race Slag om Ieper

Dit jaar is de eerste editie van War-Race Slag om Ieper. De Slag om Ieper was een reeks gevechten tijdens de Eerste Wereldoorlog, in de buurt van de Belgische stad Ieper, tussen de Duitse en geallieerde legers (Belgische, Franse, Britse en Canadese Expeditietroepen). Er vielen honderdduizenden slachtoffers tijdens deze vijf gevechten.

Slag om Ieper

War-Race is oorspronkelijk ontstaan in de dichte bossen van Bastogne. Een unieke Obstakel koers op een missie om het ultieme sportieve en culturele evenement te worden dat je uit je comfortzone haalt en de slagen van de eerste en tweede wereldoorlog herdenkt.

Afstanden War-Race

Je kunt meedoen aan de volgende afstanden;

  • 5 tot 10 kilometer
  • 10 tot 15 kilometer
  • 15 tot 20 kilometer

De inschrijvingen zijn geopend.

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?