vow mudrun

Organisator

Stichting VOW-Mudrun
Stichting VOW-Mudrun
Telefoon
0642103991
Email
Info@vow-mudrun.nl
Website
http://VOW-Mudrun.nl

Locatie

Zijtaart (Noord-Brabant)
Zijtaart, Noord-Brabant, Nederland
rick300x250

Datum

zondag 07 april 2024
Verlopen!

Tijd

Zie onze site voor startvakken
Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

VOW Mudrun 2024

De VOW mudrun is alweer toe aan de achste editie. Dit jaar op de eerste zondag van April 2024 in het Brabantse Zijtaart.

VOW Mudrun

De VOW MUDRUN wordt georganiseerd door een aantal vrijwilligers van voetbalvereniging VOW te Zijtaart. Namelijk; Mia van Heesch, Pieterjan van den Elzen, Marco van Lankvelt, Marsha Vervoort, Rob Verbruggen, Toine Cissen, Pieter van Dijk en Harm vd Ven. Geholpen door bereidheid van enkele bedrijven, EHBO en tal van vrijwilligers, kunnen we onze run houden. Door deze sportieve activiteit voor jong en oud, geven we VOW een financiële ondersteuning die we goed kunnen gebruiken.

Afstanden

Voor de jeugd t/m 12 jaar is dit €10,00 (excl. service kosten)

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is dit €20,00 (excl. service kosten), ook als u als begeleider meeloopt.

Hiervoor kun je de kleine Run ( +- 7km ) of de grote run ( +- 11km ) lopen. Net voorbij de eerste drinkpost is de splitsing waar je voor de kleine of de grote ronde kunt kiezen. Dit wordt aangegeven doormiddel van een bord en dranghekken

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?