marathon

Organisator

VenloStormt
Email
info@venlostormt.nl

Locatie

Venlo (Limburg)
Venlo, Limburg

Datum

zaterdag - zondag 10 - 11 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Limburg

[Geannuleerd] VenloStormt 2023

Update: VenloStormt stopt er mee.

DSV VenloStormt staat in het teken van sámen hindernissen overwinnen, sámen je grenzen verleggen en vooral sámen plezier maken. Deze editie verplaatsen naar zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023 geeft ons hopelijk de ruimte om er sámen een onvergetelijke editie van te maken!”

VenloStormt

Ik had al een startbewijs voor DSV VenloStormt 2020 dat werd doorgeschoven naar 2021. Blijft dit geldig voor de editie van 2022?
Je startbewijs uit 2020 was geldig voor de editie van 2021. Deze blijft ook geldig voor de editie van 2022. Helaas kunnen wij het inschrijfgeld niet retourneren. Je ontvangt van ons automatisch een nieuw startbewijs voor zaterdag 11 of zondag 12 juni 2022. De gekozen afstand en starttijd blijven hetzelfde. Heb je vragen? Mail ons dan even via info@venlostormt.nl

Ik heb me al ingeschreven voor DSV VenloStormt 2021. Wat nu?
Je startbewijs blijft geldig voor de editie van DSV VenloStormt 2021. Helaas kunnen wij het inschrijfgeld niet retourneren. Je ontvangt van ons automatisch een nieuw startbewijs voor zaterdag 11 of zondag 12 juni 2022. De gekozen afstand en starttijd blijven hetzelfde. Heb je vragen? Mail ons dan even via info@venlostormt.nl

Het inschrijfgeld gaat in staffels omhoog. Hoe zit dat voor DSV VenloStormt 2022?
Bij bestormers die zich na 1 maart 2020 hebben ingeschreven voor DSV VenloStormt 2020, wordt het inschrijfgeld naar beneden bijgesteld. We hanteren voor jullie het tarief dat geldig was t/m 28 februari 2021. Dit scheelt tot 5 euro in het inschrijfgeld.
Nieuwe bestormers die zich willen aanmelden kunnen ook van dit goedkopere inschrijftarief gebruik maken t/m 28 februari 2022. Vanaf 1 maart 2022 gaan de inschrijftarieven weer omhoog.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?