ultimate warrior obstacle run

Organisator

Ultimate Warrior
Email
info@ultimatewarrior.nl
Website
https://www.ultimatewarrior.nl/

Locatie

Reuver (Limburg)
Reuver, Limburg, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 06 april 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Limburg

Ultimate Warrior Obstacle Run 2024

ULTIMATE WARRIOR staat voor iedereen. Of je nu jong of oud, man of vrouw bent, je het uiterste in jezelf naar boven wilt halen of gewoon lol wilt maken.

Ultimate Warrior

Altijd al jouw collega’s of vrienden in een modderbad willen zien duiken? DIT is je kans! De Ultimate Warrior Obstacle Run Roermond is namelijk ook perfect voor teambuilding. Ga samen de strijd aan en bestorm de vetste obstakels naar de finish! Gegarandeerd een leuke en originele ervaring.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?