ultimate team challenge

Datum

zaterdag 18 juni 2022

Tijd

All Day

Ultimate Team Challenge

De Ultimate Team Challenge is een uniek 2-daags sport event in de breedste zin van het woord. In deze challenge kan iedereen zich meten met andere teams of de strijd aangaan met zichzelf.

Ultimate Team Challenge

“GET YOUR TEAM TOGETHER!”

Een uniek event, een uniek parcours van 5 km en 20 challenges en een unieke locatie. Dus minder lopen en meer uitdagingen! Dit is Ultimate Team Challenge. Boek met je team een overwinning op jezelf. Durf jij met jouw team de strijd aan te gaan op uitdagende parcours? Ultimate TeamChallenge combineert al het goede van Obstacle runs, Mud runs, Crossfit en voegt hier militaire special forces trainingservaringen aan toe.

“WORK HARD, PLAY HARD.”

Nadat jij met jouw team een prestatie hebben geleverd waar je trots op kunt zijn, is het genieten met je voetjes in het zand op ons grote festivalterrein. Nu zijn jullie klaar om het behalen van de eindstreep uitbundig te vieren tot in de late uurtjes!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top