U3Run

Een prachtige en unieke survivalrun door het Friese landschap! Want deze run doe je met een team van 3, hebt elkaar nodig om de finish te bereiken. De route gaat dwars door bos, weiland en akkers. Daarna kom je door het dorp Nieuwehorne heen waar je wordt onthaald bij de verschillende hindernissen. Ook leuk, de start en finish zijn in de sporthal van UDIROS. Uiteraard maak je nog een slagje door de prachtige UDIROS OUTDOOR ARENA, het trainingsterrein van UDIROS Outdoor.

UDIROS Outdoor presenteert: de U3 RUN. Een nieuw concept in de survivalwereld, gericht op teams van drie. In een uitdagende en inspirerende omgeving, met enthousiaste vrijwilligers en met de hele dag door feest op en rond het parcours in Nieuwehorne.

Alle survivalclubs in Nederland worden uitgedaagd hun beste drie atleten in een team af te vaardigen om tegen elkaar te strijden. Er wordt gestart in verschillende categorie?n, zoals de estafettevorm: elk teamlid loopt 1 ronde van 6 kilometer en geeft het ?shirt? door aan zijn teammaat. Maar ook de langere variant, waarbij de eerste deelnemer start, in de tweede ronde zijn maatje meeneemt, bij de derde ronde starten ze alle drie: kop over kop!

Ook is er een speciale competitie voor bedrijven: de Business Adventure. Een prestatierun waar je met 3 teamgenoten een uitdagend parcours van 6 kilometer gaat bedwingen. Je hebt elkaar nodig om het einde te halen!

Door een unieke samenwerking met vele landeigenaren, It Fryske Gea, Staatsbosbeheer, gemeente Heerenveen, Scoren voor Gezondheid, Plaatselijk Belang en vele vrijwilligers zijn we in staat in een prachtige omgeving een schitterend parcours neer te leggen. Een combinatie van hindernissen door het dorp, soms letterlijk door de achtertuin van een vrijwilliger, mooie passages over de Kiekenberg en de start- en finish op ons prachtige sportcomplex, met muziek en gezelligheid.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Datum

zondag 01 maart 2020
Expired!

Tijd

All Day

More Info

Inschrijven

Provincies

NED - Friesland

Locatie

Nieuwehorne
Master van Dijkpaad 4, 8414 NB Nieuwehorne, Nederland
Soorten runs
Stichting Sportevenementen Oude- en Nieuwehorne

Organisator

Stichting Sportevenementen Oude- en Nieuwehorne
Email
[email protected]
Website
http://www.u3run.nl
Inschrijven

Geef een reactie

Scroll naar top