U3 run Survivalrun

U3 Run 2023

De U3 Run is een prachtige en unieke survivalrun door het Friese landschap! Want deze run doe je met een team van 3, hebt elkaar nodig om de finish te bereiken. De route gaat dwars door bos, weiland en akkers. Daarna kom je door het dorp Nieuwehorne heen waar je wordt onthaald bij de verschillende hindernissen. Ook leuk, de start en finish zijn in de sporthal van UDIROS. Uiteraard maak je nog een slagje door de prachtige UDIROS OUTDOOR ARENA, het trainingsterrein van UDIROS Outdoor.

U3 Run

UDIROS Outdoor presenteert: de U3 RUN. Een nieuw concept in de survivalwereld, gericht op teams van drie. In een uitdagende en inspirerende omgeving, met enthousiaste vrijwilligers en met de hele dag door feest op en rond het parcours in Nieuwehorne.

Alle survivalclubs in Nederland worden uitgedaagd hun beste drie atleten in een team af te vaardigen om tegen elkaar te strijden. Er wordt gestart in verschillende categorie?n, zoals de estafettevorm: elk teamlid loopt 1 ronde van 6 kilometer en geeft het ?shirt? door aan zijn teammaat. Maar ook de langere variant, waarbij de eerste deelnemer start, in de tweede ronde zijn maatje meeneemt, bij de derde ronde starten ze alle drie: kop over kop!

Ook is er een speciale competitie voor bedrijven: de Business Adventure. Een prestatierun waar je met 3 teamgenoten een uitdagend parcours van 6 kilometer gaat bedwingen. Je hebt elkaar nodig om het einde te halen!

Door een unieke samenwerking met vele landeigenaren, It Fryske Gea, Staatsbosbeheer, gemeente Heerenveen, Scoren voor Gezondheid, Plaatselijk Belang en vele vrijwilligers zijn we in staat in een prachtige omgeving een schitterend parcours neer te leggen. Een combinatie van hindernissen door het dorp, soms letterlijk door de achtertuin van een vrijwilliger, mooie passages over de Kiekenberg en de start- en finish op ons prachtige sportcomplex, met muziek en gezelligheid.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 19 februari 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Nieuwehorne
Master van Dijkpaad 4, 8414 NB Nieuwehorne, Nederland
Stichting Sportevenementen Oude- en Nieuwehorne

Organisator

Stichting Sportevenementen Oude- en Nieuwehorne
Email
info@u3run.nl
Website
http://www.u3run.nl
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven