turfsteker survivalrun westerbork

Datum

zondag 22 januari 2023

Tijd

Gehele dag

Turfsteker Survivalrun Westerbork

Het kan weer! Op zondag 22 januari 2023 vindt de 14e Turfsteker Survivalrun Westerbork plaats. De inschrijving opent op 2 oktober 2022.

Turfsteker Survivalrun Westerbork

5 km recreatief

Een leuke en uitdagende run met circa 23 hindernissen die niet te technisch zijn. De maximale hoogte is 2,5 m. Er zijn geen prijzen te behalen.

5 km koppelrun

Als de 5 km recreatief. Je loopt in tweetallen. Je mag elkaar helpen maar alleen vanuit de hindernis.

9 km recreatief

Dit is een stuk uitdagender dan de 5 km runs. De circa 35 hindernissen zijn een stuk hoger, maar vereisen ook meer techniek. De hindernishoogte is maximaal 4m.

9 km BSR

Als de 9 km recreatief. Deze Basis Survival Run is iets minder pittig dan de KSR. Je kunt een punt verdienen voor je uiteindelijke wedstrijdlicentie.

9 km KSR

Aan de Korte Survival Run kun je alleen meedoen met een wedstrijdlicentie van de bond. Het parcours is als de BSR, maar de circa 35 hindernissen zijn moeilijker.

12 km MSR

Aan de Middellange Survival Run kun je alleen meedoen met een wedstrijdlicentie van de bond. Het parcours is als de KSR, maar langer en met meer hindernissen (Circa 48). De hindernissen die niet in het KSR-parcours zitten zijn pittig.

Let op: Een survivalrun is een stapje boven de obstacle run. Je moet hier alle hindernissen kunnen. Dit is een serieuze sport waar je voor dient te trainen. Gaan de obstacle runs je eenvoudig af en zoek je wat meer uitdaging? Dan is een survivalrun wel wat voor jou. Vergeet ook je speciale survivalrunsokken niet!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top