Turfsteker Survivalrun Westerbork

Organisator

Stichting Survivalrun Westerbork
Email
info@survivalrunwesterbork.nl

Locatie

Westerbork (Drenthe)
Westerbork, Drenthe, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 21 januari 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Drenthe

Turfsteker Survivalrun Westerbork 2024

Op zondag 21 januari 2024 vindt de 15e Turfsteker Survivalrun van Westerbork plaats.  Dit jaar hosten wij het ONK MSR. Daarnaast is er voor de eerste keer een JSR. De inschrijving opent 1 oktober om 19:00 uur.

Turfsteker Survivalrun Westerbork

5 km recreatief

Een leuke en uitdagende run met circa 23 hindernissen die niet te technisch zijn. De maximale hoogte is 2,5 m. Er zijn geen prijzen te behalen.

5 km koppelrun

Als de 5 km recreatief. Je loopt in tweetallen. Je mag elkaar helpen maar alleen vanuit de hindernis.

9 km recreatief

Dit is een stuk uitdagender dan de 5 km runs. De circa 35 hindernissen zijn een stuk hoger, maar vereisen ook meer techniek. De hindernishoogte is maximaal 4m.

9 km BSR

Als de 9 km recreatief. Deze Basis Survival Run is iets minder pittig dan de KSR. Je kunt een punt verdienen voor je uiteindelijke wedstrijdlicentie.

9 km KSR

Aan de Korte Survival Run kun je alleen meedoen met een wedstrijdlicentie van de bond. Het parcours is als de BSR, maar de circa 35 hindernissen zijn moeilijker.

12 km MSR

Aan de Middellange Survival Run kun je alleen meedoen met een wedstrijdlicentie van de bond. Het parcours is als de KSR, maar langer en met meer hindernissen (Circa 48). De hindernissen die niet in het KSR-parcours zitten zijn pittig.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?