Trolls X'Trem Run

Organisator

Trolls X'Trem Run
Inschrijven

Locatie

Stambruges (Belgie)
Stambruges, Belœil, België
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 10 augustus 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - Henegouwen

Trolls X’Trem Run 2024

De Trolls X’trem Run is een unieke en leuke race van 12 km met ongelooflijke obstakels! Kom als team of individueel lopen, doe mee aan de kostuumwedstrijd en finish je race met een Troll in je hand!

Trolls X’Trem Run

Het is op 10 augustus 2024 in Stambruges, met startgolven voor een vlottere en veiligere ervaring. Ga de uitdaging aan en beleef een onvergetelijke dag!

Je bent toch op zoek naar een intense fysieke en mentale uitdaging? Wil je je grenzen testen en nieuwe vaardigheden ontdekken? Dan is de Trolls Xtrem Run hét evenement voor jou!

Deze 12 kilometer lange obstakelrace met 40 hindernissen voert je door het bos van Stambruges en langs het kanaal. Je wordt geconfronteerd met moeilijk terrein, verschillende hindernissen en uitdagingen die je uit je comfortzone halen. U zult een beroep moeten doen op uw kracht, uithoudingsvermogen en techniek om deze race tot een goed einde te brengen.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?