tot de nek in de drek 2024

Organisator

Tot de nek in de drek
Email
info@totdenekindedrek.nl
Inschrijven

Locatie

Vriezenveen
Schout Doddestraat 13, Vriezenveen, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 06 juli 2024

Tijd

Kijk voor de starttijd op onze website
Gehele dag

Provincie

Overijssel

Tot de Nek in de Drek 2024

Als er iets gaaf is, dan is dat Tot de Nek in de Drek! Deze, tot 2 keer toe als beste Mud Run van Nederland bekroonde, Mud Run is een woord geweldig! Onder toeziend oog van Steven Pig lopen, klimmen en kruipen ruim 7.000 mensen door het parcours in Vriezenveen.

Tot de Nek in de Drek

Een evenement voor alle leeftijden! Voor de lammetjes, de kuuk’ns en kip’n, de bigg’n. de geit’n en bokk’n, de schoap’n en de koei’n en stier’n! Iedereen mag en kan meedoen.

Door de modder, over de strobalen, de glijbaan af de beek in, niets is te gek! Een super gave belevenis voor iedereen.

Het aanwezige horecaplein is voor de toeschouwers en de deelnemers nadien een mooie plek om samen onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek na te genieten!

Tot de Nek in de drek afstanden

Je kunt meedoen aan de volgende afstanden;

 • 1.5 kilometer (lammetjes run)2.5 kilometer (kuuk’n + kip loop)5.0 kilometer (bigg’n tocht)7.5 kilometer (geit’n + bökk’n loop)15 kilometer (koei’n + stier’n loop)
 • Video en sfeerverslag van dit evenement

  Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

  Inschrijven evenement

  Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

  Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

  Start WhatsApp
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?