Titan Swim

Titan Swim Gierle 2023

Titan Swim is de natste obstacle race die je kunt bedenken. De start van een gloednieuw soort race. Doe mee aan Titan Swim Gierle 2023.

Let op: we lezen veel klachten over het niet terug krijgen van je geld bij annulering van het evenement. Ook de communicatie is niet aanwezig.

Titan Swim Gierle 2023

Wat is er leuker dan tijdens een zomerdag in het water door te brengen? Wel…, wij dachten in het water op opblaasbare obstakels kruipen.

Informatie TitanSwim

Niets zo heerlijk als in open water plonsen. Als dit dan nog eens helemaal vol ligt met opblaasbare obstakels weet je gewoon dat het een topdag wordt! We plaatsen 15 obstakels op een parcours van 1km, dat is een obstakels elke 66m! Tijdens deze Obstacle Swim is fun en samenwerking het belangrijkste, stel je team samen en maak er een onvergetelijke dag van.

Titan Swim is een uitdaging en unieke beleving. De enige obstacle Swim van Europa komt naar Geraardsbergen om je uit te dagen. Deze sport is niet voor zij die in de zetel zitten, maar de dag grijpen en alles uit zichzelf willen halen. Wie ben jij?

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 20 augustus 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Inschrijven

Provincies

BE - Antwerpen

Locatie

Gierle, Antwerpen, Belgie

Organisator

Titan Run
Email
info@titanrun.be
Website
https://titanrun.be
dutch mud men
dutch mud men

2 gedachten over “Titan Swim Gierle 2023”

  1. Bedrogen door de organisatie. Een zenuwslopende ervaring. De organisatie last zelf het event af in 2022 wegens te lage opkomst, en beloofd een terug betaling. na een jaar, 30 mails en het inschakelen van de consumentenbond die bovendien officieel Titenevents aanbeveelt de tickets terug te betalen, komt er nog steeds amper reactie. Elke belofte die gemaakt is, is tot nu toe ook verbroken. Ze nemen je geld af, en geven niets in ruil buiten kopzorgen. ik hoop dat ze tot inzicht komen, hun verantwoordelijkheid nemen en hun terug betalingen uitvoeren. neem maar eens een kijkje op https://nl-be.trustpilot.com/review/titanevents.eu er zijn misschien wel honderden gedupeerden zoals ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?