titan swim 2024

Organisator

Titan Run
Email
info@titanrun.be
Website
https://titanrun.be
Meer informatie

Locatie

Gierle (Antwerpen)
Gierle, Antwerpen, België
rick300x250

Datum

zondag 18 augustus 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - Antwerpen

Titan Swim Gierle 2024

Titan Swim is de natste obstacle race die je kunt bedenken. De start van een gloednieuw soort race. Doe mee aan Titan Swim Gierle 2024.

Titan Swim Gierle 2024

Wat is er leuker dan tijdens een zomerdag in het water door te brengen? Wel…, wij dachten in het water op opblaasbare obstakels kruipen.

Informatie TitanSwim

Niets zo heerlijk als in open water plonsen. Als dit dan nog eens helemaal vol ligt met opblaasbare obstakels weet je gewoon dat het een topdag wordt! We plaatsen 15 obstakels op een parcours van 1km, dat is een obstakels elke 66m! Tijdens deze Obstacle Swim is fun en samenwerking het belangrijkste, stel je team samen en maak er een onvergetelijke dag van.

Titan Swim is een uitdaging en unieke beleving. De enige obstacle Swim van Europa komt naar Geraardsbergen om je uit te dagen. Deze sport is niet voor zij die in de zetel zitten, maar de dag grijpen en alles uit zichzelf willen halen. Wie ben jij?

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?