Titan Swim

Titan Swim Enschede 2022

Titan Swim is de natste obstacle race die je kunt bedenken. De start van een gloednieuw soort race. Doe mee aan Titan Swim Enschede 2022.

Titan Swim Enschede 2022

Wat is er leuker dan tijdens een zomerdag in het water door te brengen? Wel…, wij dachten in het water op opblaasbare obstakels kruipen.

Neem alle ingredi?nten van een obstakel loop, inflatable parcours en een zomerse strand-dag en je krijgt TITAN SWIM Informatie Titan Swim

Informatie TitanSwim

Niets zo heerlijk als in open water plonsen. Als dit dan nog eens helemaal vol ligt met opblaasbare obstakels weet je gewoon dat het een topdag wordt! We plaatsen 15 obstakels op een parcours van 1km, dat is een obstakels elke 66m! Tijdens deze Obstacle Swim is fun en samenwerking het belangrijkste, stel je team samen en maak er een onvergetelijke dag van.

Titan Swim is een uitdaging en unieke beleving. De enige obstacle Swim van Europa komt naar Geraardsbergen om je uit te dagen. Deze sport is niet voor zij die in de zetel zitten, maar de dag grijpen en alles uit zichzelf willen halen. Wie ben jij?

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 26 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Enschede

Organisator

Titan Run
Email
info@titanrun.be
Website
https://titanrun.be
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven