titan air

Organisator

Titan Run
Email
info@titanrun.be
Website
https://titanrun.be
Inschrijven

Locatie

Gierle (Antwerpen)
Gierle, Antwerpen, België
rick300x250

Datum

zondag 26 mei 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - Antwerpen

Titan Air Gierle 2024

Titan Air is een obstakel loop van 5 kilometer. Loop, spring, klim en duik over 15 gigantische opblaasobstakels. Titan Air staat in het teken van plezier.

Titan Air

Teamwork wordt niet alleen aangemoedigd, het is ook nodig. Daag je vrienden uit of zoek lotgenoten tijdens het event. Titan Air en Titan Run hebben family waves voor ouders en kinderen vanaf 6 jaar. Titan Swim is vanwege de aard en uitdaging  meer geschikt voor oudere kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?