thorrun

Organisator

Thor Events
Email
info@thorrun.nl

Locatie

Zwolle (Overijssel)
Weteringkade 1, 8031 PB Zwolle
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 02 maart 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

ThorRun 2024

De Thorrun is een survivalrun. Een survivalrun is een hardloopwedstrijd met natuurlijk en niet-natuurlijke hindernissen. In de natuur is een parcours uitgezet met hindernissen. Iedere deelnemer start met een polsbandje en moet proberen zo snel mogelijk aan de finish te komen. Mét het polsbandje.

ThorRun

Survivalrun 9 km (vanaf 12 jaar)

Individueel (KSR)

Deze run is niet voor iedereen weg gelegd!  Naast een flinke dosis doorzettingsvermogen komt er ook techniek bij kijken. Als een apenhang of swing-over je niks zegt dan zal dit een pittige run worden. Uiteraard is er bij Thor Zwolle de kans om deze technieken nog voor de start onder de knie te krijgen. Kom zeker eens langs op de gezette trainingstijden die je kan vinden op www.thorzwolle.nl

Tijdens de 9km route kom je onderweg zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen tegen.

Individueel (BSR)

De BSR is een nieuw klassement dat de verbinding vormt tussen de recreatieve runs en de licentiewedstrijden. De BSR is wat betreft afstand gelijk zijn aan de KSR, maar is laagdrempeliger op de hindernissen. Het is een deels gesloten klassement, maar met mogelijkheden om in en uit te stromen binnen een lopend seizoen. Om deel te nemen aan de BSR dien je twee kwalificatie punten te bezitten. Je kunt niet deelnemen aan de BSR als je een wedstrijdlicentie hebt. Je kunt dus alleen deelnemen zonder licentie.

De BSR gaat over hetzelfde parcours van een KSR en is bij ons 9 km lang met zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen. De zwaarte van de hindernissen zal aangepast zijn aan het doel van de BSR en kan afwijken van hindernissen bij de KSR.

Groep (2 tot max. 20 personen)

Uiteraard is het ook mogelijk deze run als koppel of groep te lopen. Het is toegestaan elkaar te helpen. De inschrijving is per team en jullie starten met hetzelfde startnummer.
De inschrijver is ook de teamcaptain en betaalt voor de gehele ingeschreven groep.

Tijdens de 9km route komen jullie onderweg zo’n 40 technische en uitdagende hindernissen tegen.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?