the victory run 1

Datum

zaterdag 02 juli 2022

Tijd

All Day

The Victory Run

Doe mee aan the victory run. Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke familie uitdaging? Of wil je samen met vrienden/vriendinnen een sportieve uitdaging aangaan? Geven jullie nooit op en gaan jullie geen uitdaging uit de weg?

The victory run

Schrijf je dan nu in voor de Victory Run! Kies uit het 5 (family run) of 12 kilometer lange parcours en bereid je alvast voor! De Victory Run vindt plaats op sportcomplex De Koepel in Oude Tonge.

Ook deze editie staat, net als de voorgaande edities, in het teken van een goed doel. Dit jaar zal in het teken staan van de CliniClowns. Een groep mensen die zich dagelijks inzetten om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn of mensen met dementie of een andere beperking zich gezien en begrepen te laten voelen. Dat maakt voor hen een heel groot verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven om nooit op te geven!

Is opgeven niet jullie ding? Dan zien we jullie op 2 juli verschijnen aan de start van de Victory Run: CliniClowns!

Voorwaarden. Iedere deelnemer die zich aanmeldt voor The Victory Runverklaart dat hij of zij akkoord gaat met de onderstaande regels:

  • Deelname aan The VictoryRun is geheel op eigen risico en de organisatie is niet aansprakelijk voor geleden schade en of diefstal aan eigendommen.
  • Inschrijving voor The VictoryRun is alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website (het inschrijfgeld zal worden geïnd d.m.v. een Tikkie).
  • Er vindt geen teruggave van het inschrijfgeld bij annulering door deelnemer.
  • Na inschrijving en betaling ontvangt elke deelnemer een bevestiging van betaling. Jouw bevestiging van betaling is tegens bewijs van je deelname. Neem deze mee naar het evenement.
  • Door The VictoryRun gemaakte foto- en filmopnames worden uitsluitend gebruikt voor informatie over het evenement.
  • Deelname van kinderen onder de 12 jaar dienen te allen tijde vergezeld te worden van een volwassene.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top