The Victory Run

Organisator

Victory Bootcamp
Email
info@bootcampvictorysoldiers.nl

Locatie

Oude-Tonge (Zuid-Holland)
Oude-Tonge, Zuid-Holland, Nederland

Datum

zaterdag 08 juli 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Zuid-Holland

The Victory Run

The Victory Run is opgericht door de Bootcamp Victory Soldiers. The Victory Run is een jaarlijks terugkerende obstakelrun in Oude-Tonge, waarbij saamhorigheid, sportiviteit, uitdaging en gezelligheid centraal staan. 

The Victory Run

Ook kiezen wij ieder jaar een goed doel uit, waar een deel van onze opbrengsten naar toe gaan.
De obstakels bestaan uit o.a. monkey bars, tijgerparcoursen, obstakels met banden, klimmen en klauteren en zwemmen. Iedere editie proberen we de variatie erin te houden.

Schrijf je snel in!
Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke familie uitdaging? Of wil je samen met vrienden/vriendinnen een sportieve uitdaging aangaan? Geven jullie nooit op en gaan jullie geen uitdaging uit de weg? Schrijf je dan nu in voor de Victory Run! Kies uit het 5 (family run) of 12 kilometer lange parcours en bereid je alvast voor! De Victory Run vindt plaats op sportcomplex De Koepel in Oude Tonge.

Start met oefenen
Wil je conditioneel, fysiek en mentaal sterker worden? Stoom je nu klaar voor de Victory Run met de bootcamplessen van de Bootcamp Victory Soldiers. Neem gerust contact op met Jordi Hotting via  06 23 89 06 50 of info@bootcampvictorysoldiers.nl

Nationaal MS fonds

De volgende run zal zijn op 8 juli 2023 waarvan een deel van de opbrengsten naar het MS Fonds gaan. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dit gebeurt aan de hand van drie pijlers: onderzoek, voorlichting en coaching.

Onderzoek
Er is geen oplossing voor MS. Daarom initieert en financieert het MS Fonds wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en genezing van MS. Een wetenschappelijke raad keurt de onderzoeken vooraf goed.

Voorlichting
Het MS Fonds heeft sinds de oprichting in 1993 een nationale functie als dé MS-expert. Ze vinden het belangrijk om mensen met MS en hun naasten voorlichting te geven over de ziekte.

Coaching
Een belangrijk deel van hun missie is het kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Dit zie je terug in hun activiteiten, waaronder de zeilweekenden en het Can Do Behandelprogramma.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?