the special obstacle run

Datum

zaterdag 14 mei 2022
Expired!

Tijd

All Day

The Special Obstacle Run

The Special Obstacle Run is een run voor iedereen met een hindernis en vindt plaats op 14 mei 2022 bij Down Under in Nieuwegein.

The Special Obstacle Run

Een nieuw parcours van 2, 3 en 6 km met allerlei spannende hindernissen, waar kinderen en volwassenen over heen of onder door moeten klauteren en natuurlijk ook recht door de modder. Het wordt daarom ook wel een mud run genoemd.

Wij willen mensen met een ‘hindernis’ het gevoel geven dat ze stoer zijn en trots kunnen zijn op zichzelf. We laten ze letterlijk ervaren hoe het voelt om obstakels te overwinnen. Dit alles voor een positief zelfbeeld en een boost voor het zelfvertrouwen.

VOOR WIE?

Voor kinderen en volwassenen die niet mee doen aan een gewone mudrun. Dat is dus heel breed.

Mensen met een verstandelijke beperking, een fysieke beperking, visuele of auditieve problemen, een vorm van autisme of andere ontwikkelingsproblemen.

Iedereen die geholpen moet worden bij het verleggen van grenzen is welkom!

SPECIALE EDITIE

Dit wordt de 5e Special Obstacle Run. We verwachten daarom 200-250 deelnemers.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top