tartaros campus challenge 2023

Organisator

Stichting Tartaros Campus Challenge
Email
info@campuschallenge.nl
Website
http://campuschallenge.nl/contact/

Locatie

Enschede (Overijssel)
Enschede, Overijssel, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 10 december 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

Tartaros Campus Challenge 2023

De Tartaros Campus Challenge is een survivalrun. Er zijn dit jaar vier verschillende afstanden te doen, namelijk 6, 9 en 12 km en BSR! Bij de 9 km kan er gekozen worden tussen een normale en een zwaardere variant.

Tartaros Campus Challenge

De route loopt over de campus van de Universiteit Twente en de 9/12 km ook door het Abraham Ledeboerpark. In totaal zijn er 44 uitdagende hindernissen geknoopt.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?