Survivalrun Zelhem 2024

Organisator

Jan in 't Touw

Locatie

Zelhem (Gelderland)
Zelhem, Gelderland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 10 maart 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Survivalrun Zelhem 2024

De survivalrun Zelhem of Jan in ‘t Touwrun is dit jaar op 10 maart. Je kunt meedoen aan de korte en lange afstand.

Survivalrun Zelhem

Voor de korte afstand (6 km) bedraagt de voorinschrijving  € 12,- per persoon
Voor de lange afstand (8 km) bedraagt de voorinschrijving  € 14,-per persoon
Bij inschrijven NA 15 februari betaal je € 5,- extra. Schrijf dus tijdig in.

Geen lid van de survivalrunbond? Geen probleem. Onze 6 km run houden we met name voor de beginnende survivelaars. Velen hiervan zijn nog geen lid van de survivalrunbond, en betalen vanwege de verzekering eenmalig een extra bedrag van €5,- voor een dag lidmaatschap. Word je in de loop van het jaar lid van de survivalrunbond, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschap.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?