survivarun zeist

Survivalrun Zeist

Survivalgroep FIT Zeist organiseert op zondag 19 maart 2023 de Survivalrun Zeist. Dit jaar bieden we wederom drie wedstrijdcategorieën aan: JSR, BSR en KSR!

Survivalrun Zeist

Uiteraard zijn de recreatieve categorieën ook weer aanwezig, dus voor ieder wat wils. Het complete parcours is zoals je van ons gewend bent rond de 8km, dwars door de bossen van Zeist met wederom gave, zware maar ook weer nieuwe hindernissen. Wees erbij en geniet van deze survivalrun in het midden van het land. De inschrijvingen openen op 27 november 2022 om 19:00 uur en sluiten op 12 februari 2023 om 19:00 uur. Maar let op, vol = vol!

Let op: Een survivalrun is een stapje boven de obstacle run. Je moet hier alle hindernissen kunnen. Dit is een serieuze sport waar je voor dient te trainen. Gaan de obstacle runs je eenvoudig af en zoek je wat meer uitdaging? Dan is een survivalrun wel wat voor jou. Vergeet ook je speciale survivalrunsokken niet!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 19 maart 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Zeist, Utrecht, Nederland

Organisator

Survivalgroep FIT Zeist
dutch mud men
dutch mud men

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven