survivalrun zeist

Organisator

Survivalgroep FIT Zeist
Inschrijven

Locatie

Zeist (Utrecht)
Zeist, Utrecht, Nederland
Soorten runs

Datum

zondag 24 maart 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Utrecht

Survivalrun Zeist 2024

Survivalgroep FIT Zeist organiseert op zondag 24 maart 2024 de Survivalrun Zeist. Dit jaar bieden we wederom drie wedstrijdcategorieën aan: JSR, BSR en KSR!

Survivalrun Zeist

Uiteraard zijn de recreatieve categorieën ook weer aanwezig, dus voor ieder wat wils. Het complete parcours is zoals je van ons gewend bent rond de 8km, dwars door de bossen van Zeist met wederom gave, zware maar ook weer nieuwe hindernissen. Wees erbij en geniet van deze survivalrun in het midden van het land. De inschrijvingen openen op 27 november 2022 om 19:00 uur en sluiten op 12 februari 2023 om 19:00 uur. Maar let op, vol = vol!

Let op: Een survivalrun is een stapje boven de obstacle run. Je moet hier alle hindernissen kunnen. Dit is een serieuze sport waar je voor dient te trainen. Gaan de obstacle runs je eenvoudig af en zoek je wat meer uitdaging? Dan is een survivalrun wel wat voor jou.

Verslag en sfeer afgelopen editie

Dit is niet de eerste editie van deze run. Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?