survivalrun wesepe

Organisator

Stichting Surival Wesepe
Meer Lezen

Locatie

Wesepe (Overijssel)
Wesepe, Overijssel, Nederland
Soorten runs

Datum

zondag 03 maart 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

Survivalrun Wesepe 2024

Survivalrun Wesepe is een recreatieve survivalrun over een nieuw parcours van 6km (ca. 30 hindernissen) en 9km (ca. 40 hindernissen) door de bossen van St. IJssellandschap rondom Wesepe.

Survivalrun Wesepe

De run start en finisht op het sportpark De Muggert. Zorg ervoor dat je ongeveer drie kwartier tot een uur voor jouw starttijd aanwezig bent.

Bij aankomst op het sportpark kun je je shirt en bandje bij de aanmeldtent ophalen. Je tas kun je afgeven bij de garderobetent (je tas krijgt hetzelfde nummer als jouw startnummer). Er zijn kleedkamers waar je je kunt omkleden en waar je ook na afloop kunt douchen.

Voor de onervaren deelnemers: zorg voor sportschoenen met een goede grip en voldoende reliëf in de zool, trek evt. een thermoshirt aan (het kan koud zijn) en draag een lange tight (strak sluitende sportbroek). Dit tenue is het fijnst om een survivalrun mee te doen.

Er zijn enkele hindernissen met water: je schoenen, sokken en tight worden sowieso nat. Neem een plastic zak of vuilniszak mee om na afloop je natte kleding en schoenen in te doen.

Verslag en sfeer afgelopen editie

Dit is niet de eerste editie van deze run. Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?