Survivalrun Buren 2024

Organisator

Stichting Survival Buren

Locatie

Buren (Gelderland)
Buren, Gelderland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 31 maart 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Survivalrun Buren 2024

Op zondag 31 maart kun je weer meedoen aan de Survivalrun Buren. Je kunt meedoen aan diverse afstanden en in teamverband.

Survivalrun Buren

We hebben twee afstanden voor onze run. De 5,5 en 8 kilometer. Binnen die afstanden hebben we diverse categorieën. Zwaar of licht, individueel of als groep of doe mee met de familiy run.

Voor het uitlopen van de run heb een basisconditie, het beheersen van een aantal basis touw klimtechnieken nodig en je moet kunnen zwemmen.

Wil je ingedeeld worden met vrienden of bekenden, schrijf je dan in als groep (min. 2 personen, max. 4 personen). Wil je met meer dan 4 personen starten, maak dan nog een groep aan en mail naar info@survivalrunburen.nl jullie verzoek.

Bekijk het parcours met hindernissen en omschrijving hoe je alle hindernissen uit dient te voeren.

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?