survivalrun boven leeuwen

Survivalrun Boven-Leeuwen

De Survivalrun Boven-Leeuwen is een recreatieve run voor iedereen vanaf 10 jaar. Jong en oud kan meedoen aan dit sportieve evenement wat elk jaar in juni wordt georganiseerd, dit jaar voor de 25e keer op zondag 19 juni!

Survivalrun Boven-Leeuwen

Het parcours is ruim 7 kilometer lang met meer dan 50 hindernissen, water, modder, kortom alles om jezelf eens lekker uit te dagen!
De opzet van onze run is dat iedereen mee kan doen.
 
Voor de echte fanatiekelingen hebben we de mogelijkheid om in het eerste blok vanaf 11 uur individueel te starten, je hebt dan minder kans op hinder door voorgangers.
 
De meer recreatieve lopers kunnen individueel of in groepen starten. Elkaar helpen en als je niet kunt of durft een hindernis overslaan is hier geen enkel probleem!

We zien veel vriendengroepen, sportteams en bedrijven die de Survivalrun aangrijpen om samen een sportieve en leuke uitdaging aan te gaan.

Aansluitend op de Survivalrun is er een spectaculaire Kidsrun rond de start- finishlocatie voor jeugd van 6 tot en met 9 jaar.
survivalrun boven leeuwen 1
survivalrun boven leeuwen 1

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 19 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Leefpark Groenewoud
Boven-Leeuwen

Organisator

Stichting Survivalrun Boven-Leeuwen
Email
info@survivalrun.info
Website
https://www.survivalrun.info
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven