survivalrun boven leeuwen

Organisator

Stichting Survivalrun Boven-Leeuwen
Email
info@survivalrun.info
Website
https://www.survivalrun.info

Locatie

Leefpark Groenewoud
Boven-Leeuwen
rick300x250

Datum

zondag 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Survivalrun Boven-Leeuwen 2024

De Survivalrun is een recreatieve run voor iedereen van 10 jaar en ouder. Het parcours is 7 kilometer lang met ongeveer 50 hindernissen, water, modder, kortom alles om jezelf eens lekker uit te dagen!

Survivalrun Boven-Leeuwen

De opzet van onze run is laagdrempelig zodat iedereen van jong tot oud mee kan doen.

Voor de fanatiekelingen hebben we de mogelijkheid om in het eerste blok vanaf 11 uur individueel te starten, hier wordt goed gelet op het op de juiste manier nemen van de hindernissen. De recreatieve lopers kunnen individueel of in groepen starten.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Let op: Een survivalrun is een stapje boven de obstacle run. Je moet hier alle hindernissen kunnen. Dit is een serieuze sport waar je voor dient te trainen. Gaan de obstacle runs je eenvoudig af en zoek je wat meer uitdaging? Dan is een survivalrun wel wat voor jou.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?