survivalrun beltrum

Datum

zondag 08 januari 2023

Tijd

Gehele dag

Survivalrun Beltrum

8 januari 2023, een ouderwetse Beltrumse Survivalrun met een vernieuwd parcours! Inschrijving van Survivalrun Beltrum is op 18 september geopend!

Survivalrun Beltrum

We zetten in op een ‘ouderwetse’ Beltrumse Survivalrun met dan nu eindelijk lopen op het vernieuwde parcours nadat we dat eigenlijk afgelopen januari al van plan waren. De jeugd krijgt een volledig nieuwe lus met een eigen startplek (anders wordt de route te lang), de volwassenen die de hele run lopen krijgen een volledig nieuwe lus voor de kiezen. De deelnemers die de halve run gaan lopen krijgen in de tweede helft van het parcours ook een grotendeels nieuwe route met daarbij opgenomen een doorsteek over onze trainingslocatie.

Let op: Een survivalrun is een stapje boven de obstacle run. Je moet hier alle hindernissen kunnen. Dit is een serieuze sport waar je voor dient te trainen. Gaan de obstacle runs je eenvoudig af en zoek je wat meer uitdaging? Dan is een survivalrun wel wat voor jou. Vergeet ook je speciale survivalrunsokken niet!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top