survivalrun beltrum

Organisator

Survival Beltrum
Email
info@survivalbeltrum.nl
Inschrijven

Locatie

Beltrum (Gelderland)
Beltrum, Gelderland, Nederland
Soorten runs

Datum

zondag 07 januari 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Survivalrun Beltrum 2024

Op zondag zal de 33e editie van de Survivalrun Beltrum plaatsvinden in het Gelderse Beltrum. De inschrijvingen zijn intussen geopend.

Survivalrun Beltrum

We zetten in op een ‘ouderwetse’ Beltrumse Survivalrun met dan nu eindelijk lopen op het vernieuwde parcours nadat we dat eigenlijk afgelopen januari al van plan waren. De jeugd krijgt een volledig nieuwe lus met een eigen startplek (anders wordt de route te lang), de volwassenen die de hele run lopen krijgen een volledig nieuwe lus voor de kiezen. De deelnemers die de halve run gaan lopen krijgen in de tweede helft van het parcours ook een grotendeels nieuwe route met daarbij opgenomen een doorsteek over onze trainingslocatie.

Let op: Een survivalrun is een stapje boven de obstacle run. Je moet hier alle hindernissen kunnen. Dit is een serieuze sport waar je voor dient te trainen. Gaan de obstacle runs je eenvoudig af en zoek je wat meer uitdaging? Dan is een survivalrun wel wat voor jou.

Verslag en sfeer afgelopen editie

Dit is niet de eerste editie van deze run. Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?