Sur5specialforces

Datum

zaterdag 10 december 2022

Tijd

08:00 - 20:00

Sur5specialforces 12 HRS

ARE YOU READY FOR A SPECIAL FORCES EXPERIENCE?
Doorzettingsvermogen, commitment naar jezelf én naar je team. Je fysieke, maar met name jouw Mentale Kracht leren kennen en je grenzen “willen” opzoeken en verleggen. Het teamgevoel en de synergie van samenwerken beleven. Deze training is niet te vergelijken met wat je mogelijk gewend bent. Sur5specialforces biedt jou een exclusieve experience waarbij je 24 uur lang buiten je comfortzone wordt uitgedaagd door (ex-)leden van de Special Forces van het Korps Commando Troepen (KCT) om het beste uit jezelf te halen. Durf jij dit avontuur aan? Blijf jij onder zware omstandigheden helder denken? Ben jij in staat om persoonlijke overtuigingen los te laten en nieuw verworven kennis omarmen? Durf jij 100% te geven? Mooi zo! Let’s do this!

Winners are not those who never fail, but those who never quit.

Wat kun je verwachten van deze 12HRS experience?
Heb jij Kamp van Koningsbrugge of Special Forces VIPS (videoland) gezien? Dit is een 12 uurs versie hiervan. Het is geen militaire opleiding, maar je snuffelt aan de weerbaarheidstraining die iedere Commando Speciale Operaties heeft doorgemaakt. Wat je precies gaat doen blijft geheim. Maar verwacht het onverwachte…Ons doel is niet om je te elimineren maar juist om jou als een completer mens naar huis te sturen. Trots en met meer mentale bagage waar jij zowel zakelijk als privé mee verder kan.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top