Organisator

Elefunds
Elefunds
Telefoon
0623582748
Email
info@superherorun.nl
Website
http://www.superherorun.nl

Locatie

Biddinghuizen (Flevoland)
Spijkweg 30, Biddinghuizen, Nederland
rick300x250

Datum

zondag 27 september 2020
Verlopen!

Tijd

09:00

SuperHeroRun Biddinghuizen 2020

Voor ??n dag een echte superheld!

Op zondag 27 september 2020 vindt de tweede editie in Biddinghuizen van de SuperHeroRun plaats (speciale editie Mud Masters). Superhelden gaan samen met hun sidekicks door de modder voor kwetsbare kinderen in Nederland.

Het is geen wedstrijd maar een family obstacle run voor superhelden en hun sidekicks. Tijdens deze heldendag trotseren de teams in superhelden outfits samen het modderige landschap vol hindernissen en uitdagende obstakels.

Er is een stormbaan van 3 en 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Om ervoor te zorgen dat alle superhelden moe maar voldaan over de finish komen, zijn er hindernissen voor iedereen.

Omdat superhelden altijd bereid zijn hun eigen leven op het spel te zetten om anderen te helpen, hebben de deelnemers een speciale missie. Ze gaan proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Het goede doel mogen ze zelf kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?