strong viking water edition

Organisator

Strong Viking
Email
organisatie@strongviking.com
Website
https://strongviking.com

Locatie

Wijchen (Gelderland)
Wijchen, Gelderland, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 15 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Strong Viking Water Edition Wijchen 2024

Schrijf je nu in voor de Strong Viking Water Edition Wijchen 2024. Wat is een betere manier om af te koelen in de zomer dan onze 12 meter hoge Fjord Drop overwinnen? Verzamel je vrienden en overwin samen de vele, unieke hindernissen gebaseerd op het Viking tijdperk!

Strong Viking Water Edition Wijchen

Dé Strong Viking Water Edition! Bereid jezelf voor deze editie voor op 4km, 7km, 13km of 19km obstacle run parcours, de meest uitdagende hindernissen en vele extra’s! De Strong Viking Water Edition is 5x gekozen als beste obstakel run van Nederland met hindernissen zoals de Flying Ragnar, Storm the Castle en last but not least: de 14 meter hoge Fjord Drop!

Afstanden

Je kunt kiezen uit 3 uitdagende afstanden:

  • 4 kilometer – Beginning (10+ obstakels)
  • 7 kilometer – Lightning (20+ obstakels)
  • 13 kilometer – Warrior (30+ obstakels)
  • 19 kilometer – Beast (40+ obstakels)
  • 42 kilometer – Iron (100+ obstakels)

Alle evenementen van Strong Viking vind je op onze speciale Strong Viking Kalender. Schoenen voor Strong Viking nodig? Bestel ze bij Dutch Mud Men.

Strong Viking Family Edition

Voor de kids is er de Strong Viking Family Edition. Deze heeft een afstand van 4 kilometer en je kunt samen met je kinderen meedoen.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?