Strong Viking Virtual Edition

Strong Viking Virtual Edition

NIEUW: 24, 25, 26 & 27 September 2020 de Strong Viking Virtual Edition – inclusief alle nieuwe sportdisciplines! Stel jezelf een doel voor na de zomer en daag jezelf in deze bijzondere tijd uit een om een sportieve uitdaging aan te gaan! De Virtual Edition telt mee voor jouw Medals-for-LIFE!

Na het succes van de afgelopen Virtual 4 Days Challenge hebben we de verschillende disciplines toegevoegd aan onze Virtual Editions! Daarmee is het, naast de Viking100, ook mogelijk om de Virtual Edition af te leggen via een van de volgende disciplines: Mountainbiken (MTB), Wielrennen, hardlopen en/of wandelen!

Heb jij dus vrienden/familie/collega’s die altijd al aan een Virtual Edition hadden willen deelnemen, maar voor wie de Viking100 nét even te zwaar was? Stuur ze een bericht dat ook zij vanaf nu mee kunnen doen en kunnen sparen voor hun Strong Viking medailles!

Tijdens de unieke Virtual Editions kies je zelf op welke van de vier dagen jij deelneemt en ren/fiets/loop je jouw eigen geplande route. Hoeveel kilometer kun jij op 1 dag afleggen tijdens de Virtual Edition?

Zoals gezegd tellen de Virtual Editions natuurlijk mee voor het Medals-for-life-systeem! Dus heb jij eerder dit jaar al een keer meegedaan tijdens een van de Strong Viking edities en/of voorgaande Virtual Editions? Dan wordt na afloop van deze Virtual Edition daadwerkelijk jouw medaille per post thuisgestuurd! Heb jij dit jaar nog niet deelgenomen? Dan kun je natuurlijk ook twee Virtual Editions lopen voor jouw eerste stuk(ken) eremetaal! Een aandenken om trots op te zijn! Een ticket voor de Strong Viking Virtual Edition kost slechts €11,95!

Kies je afstand, voltooi de challenge op jouw manier en upload jouw routekaart van jouw hardloop-app om deze unieke uitdaging te voltooien!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Datum

donderdag 24 september 2020 - zondag 27 september 2020
Expired!

Tijd

All Day

More Info

Read More

Locatie

Obstakels.com (virtual runs)
Papenhoef 21C, Lieshout, Netherlands
Soorten runs

Organisator

Strong Viking
Email
[email protected]
Website
https://strongviking.com
INSCHRIJVEN

Afstanden

Scroll naar top