Strong Viking Mud Edition Wijchen 2024

Organisator

Strong Viking
Email
organisatie@strongviking.com
Website
https://strongviking.com

Locatie

Wijchen (Gelderland)
Wijchen, Gelderland, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 20 april 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Strong Viking Mud Edition Wijchen 2024

Schrijf je nu in voor de Strong Viking Mud Edition Wijchen 2024. De Strong Viking Mud Editions zijn de eerste runs van het jaar en vinden plaats in de lentemaanden. De Mud Edition wordt momenteel georganiseerd in Nederland, Duitsland en België en zijn de ideale doelen om naar toe te trainen in de wintermaanden!

Strong Viking Mud Edition Wijchen

Naast de vele unieke en spectaculaire obstakels uit de eeuwenoude Vikingtijd bestaan de Mud Editions natuurlijk ook uit modder, modder en nog eens modder! Ga samen met je vrienden de uitdaging aan en kruip, spring, klim en overwin de unieke Mud Edition hindernissen op weg naar het Walhalla! Wij garanderen dat er niets meer van jouw sportkleding zichtbaar gaat zijn, dus bereid je voor om de modder achter je oren weg te moeten wassen.

Afstanden

Je kunt kiezen uit 3 uitdagende afstanden:

  • 4 kilometer – Beginning (10+ obstakels)
  • 7 kilometer – Lightning (20+ obstakels)
  • 13 kilometer – Warrior (30+ obstakels)
  • 19 kilometer – Beast (40+ obstakels)
  • 42 kilometer – Iron (100+ obstakels)

Alle evenementen van Strong Viking vind je op onze speciale Strong Viking Kalender. Schoenen voor Strong Viking nodig? Bestel ze bij Dutch Mud Men.

Strong Viking Family Edition

Voor de kids is er de Strong Viking Family Edition. Deze heeft een afstand van 4 kilometer en je kunt samen met je kinderen meedoen.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Aftermovie Strong Viking Mud Edition

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?