strong viking

Organisator

Strong Viking
Email
organisatie@strongviking.com
Website
https://strongviking.com

Locatie

Berlijn, Duitsland
Berlijn, Duitsland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 02 juli 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

[Geannuleerd] Strong Viking Berlijn | Brother Edition | Berlijn | 2022

Strong Viking Berlijn is gebaseerd op de geschiedenis van de Vikingen. Vikingen kun je het beste omschrijven als een oervolk, dat als tough, adventurous, strong en brothers bekend stond. Dit zijn elementen die de visie van de evenementen bepalen. Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt. Deze editie is bij de Lausitzring, waar we eerder (2013) al een Tough Mudder liepen.

Strong Viking Berlijn

Strong Viking biedt een unieke beleving. Onze obstacle run is geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste.

De organistie organiseert de beste en meest uitdagende obstacle runs. Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd van de Vikingen. De Vikingen waren onverwoestbaar, avontuurlijk en gingen uitdagingen aan. Hun DNA verspreidde zich onder de volkeren van Europa. Heb jij dit DNA in je?

Afstanden

Je kunt bij StrongViking aan diverse standaard afstanden meedoen; 7 kilometer, 13 kilometer of 19 kilometer. Bij de family edition of iron en ultra wijken ze af van deze standaard afstanden.

Adres

Deze editie is bij de Lausitzring. Prachtige omgeving met (in 2013) veel modder. Het leent zich ideaal voor een lang weekend.

Booking.com

Kledingadvies

De juiste kleding en advies voor Strong Viking vind je via deze link.

Kortingscode Strong Viking

Ook voor komend seizoen hebben we weer een kortingscode geregeld. Gebruik als kortingscode: SVP359. Dit geeft je recht op 5 euro korting.

Alle Strong Viking Edities 2022

Hieronder de voorlopige kalender voor 2022. Wil je de meest actuele zien, kijk dan op de Obstakels.com kalender.

Strong Viking Events

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd varieert per afstand:

4km – Family Run: Min. lft. 5 jaar (贸f wordt 5 in dit kalenderjaar)
4km – Beginning: Min. lft. 14 jaar (贸f wordt 14 in dit kalenderjaar)
7km: Min. lft. 14 jaar (贸f wordt 14 in dit kalenderjaar)
13km: Min. lft. 14 jaar (贸f wordt 14 in dit kalenderjaar)
19km & OCR-series: Min. lft. 16 jaar (贸f wordt 16 in dit kalenderjaar)
42km Iron Viking: Min. lft 18 jaar
60km Ultra Viking: Min. lft 18 jaar

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 馃憢
Kunnen we je helpen?