Stertil Survivalrun Kootstertille 2024

Organisator

Stichting Survival Kootstertille

Locatie

Kootstertille (Friesland)
Kootstertille, Friesland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 10 maart 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Friesland

Stertil Survivalrun Kootstertille 2024

Onder toezicht van de Survivalrunbond Nederland organiseert de Stichting Survival Kootstertille jaarlijks op de tweede zondag in maart de Stertil Survivalrun Kootstertille.

Stertil Survivalrun Kootstertille

Deze run is toegankelijk voor wedstrijdlopers in verschillende categorieën en voor recreanten. De wedstrijdlopers hebben een licentie van de bond.

We zijn zeer verheugd dat we in het kader van de 20ste editie het Open Nederlands Kampioenschap MSR mogen organiseren. Naast dit ONK hebben we ook een nieuwe categorie, te weten Basis Survival Run (BSR). Dit is een wedstrijdcategorie om de overgang van recreanten naar wedstrijd makkelijker te maken of voor licentiehouders die de wedstrijden nog net even te zwaar vinden of terug komen na een lange afwezigheid. Voor deze categorie heb je wel minimaal 2 licentiepunten nodig.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?