sportfestival olst obstacle run

Organisator

SportOlst
Email
info@sportolst.nl

Locatie

Olst, Overijssel, Nederland
Olst, Netherlands
Soorten runs
rick300x250

Datum

zaterdag 20 mei 2023
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Provincie

Overijssel

Sportfestival Olst Obstacle run

De Sportfestival Olst Obstacle Run is onderdeel van een compleet sportief weekend.

Sportfestival Olst Obstacle run

Mis jij ook wat avontuur en uitdaging in je leven? Dan is het Sportfestival Olst op 19, 20 en 21 mei het perfecte evenement voor jou! Beleef een weekend vol sport en plezier op een unieke locatie aan de Veerweg in Olst.

Op zaterdag 20 mei staat de Obstacle Run op het programma. Daag jezelf uit met afstanden van 2 t/m 12 kilometer en trotseer uitdagende hindernissen. Durf jij de uitdaging aan?

Op vrijdag 19 mei kan je deelnemen aan een unieke Wijnyoga of een Spieren door Bieren sessie. Na afloop is het tijd voor een feestelijke afterparty. Klinkt dat niet als de perfecte manier om het weekend te beginnen?

Ook de jongste sportievelingen zijn welkom op het Sportfestival Olst. Op zondag 21 mei kunnen zij deelnemen aan de speciale kids obstacle run en laten zien wat ze in hun mars hebben.

Wacht niet langer en meld je nu aan voor het Sportfestival Olst!

Parcours Olst Obstacle Run

Het parcours is intussen bekend:

parcours olst obstacle run

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?