AA Drink Spartacus Thor

Organisator

Golazo
Email
info@golazo.com

Locatie

Genk, Limburg, Belgie
Genk
rick300x250

Datum

zondag 10 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - Limburg

AA Drink Spartacus Thor

Op zondag 10 september keert AA Drink Spartacus Thor terug naar de mijnterrils van Waterschei, Genk. Verleg je grenzen op een uitdagend parcours met een prachtig natuurgebied als decor.

Spartacus Thor

Op het parcours van 10 km moet je zo’n 25 hindernissen overwinnen. Alleen of met de hulp van vrienden, aan de finish is iedereen Spartacus! Ook de AA Drink Spartacus Family Run is opnieuw van de partij. Een aangepast parcours van 3 km voor de jongste deelnemers, van 6 tot 12 jaar.

Mag het wat meer zijn dan de Family Run maar is 10 km net te veel van het goede? Het parcours van 5 km is er voor alle obstacle runners vanaf 12 jaar. Test je kracht, snelheid en volharding tijdens AA Drink Spartacus Thor!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?