Somerrun

Organisator

Stichting SomerRun
Email
info@somerrun.nl
Website
https://www.somerrun.nl
Meer informatie

Locatie

Someren (Noord-Brabant)
Someren, Noord-Brabant, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 22 juni 2024

Tijd

09:00 - 17:00

Provincie

Noord-Brabant

SomerRun 2024

Daag jezelf, je vrienden en familie uit om de SomerRun obstacle course te overwinnen. Trotseer het 4km of 8km lange parcours met de meest gave obstakels. Aan modder, water en hoogte geen gebrek! Durf jij het aan? Scoor dan snel je tickets voor hét obstakel parcours dat je niet mag missen.

SomerRun

Op zaterdag 22 juni 2024 vindt de eerste editie van de SomerRun plaats. Een sportieve, gezellige én uitdagende run in het buitengebied van Someren. Er zijn diverse hindernissen en verschillende afstanden: 4km en 8km. Voor ieder wat wils dus!

Logo SomerRun RGB KL png

Het draait bij ons niet om snelheid of de beste tijd neerzetten. Wat wél telt is plezier, sportiviteit en samenwerken. Blijf na de finish gezellig hangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?