RUN THE SLOPES 2024

Locatie

Spaarnwoude (Noord-Holland)
Spaarnwoude, Noord-Holland, Nederland
Soorten runs

Datum

vrijdag 19 januari 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Holland

RUN THE SLOPES 2024

Je loopt een unieke vertical K, Run the Slopes Love it, Trail it style. Je bent op vrijdag 19 januari 2024 vanaf 19.00 uur welkom en de start is om 19.30 uur. Omstreeks 17.03 uur gaat de zon onder op vrijdag 19 januari 2024. Van 4 kanten loop je op jou manier naar de top van de uitkijkheuvel in Spaarnwoude. Maar omdat we in Nederland wonen zul je ook weer 4 keer naar beneden lopen. Dit herhaal je 10 keer om uiteindelijk dus 40 keer in 17km naar de top van de uitkijkheuvel te zijn gelopen voor het behalen van je vertical K.

AFSTANDEN RUN THE SLOPES

Je kunt bij de Run The Slopes meedoen aan de volgende afstanden:

  •  17 Kilometer

DETAILS VAN DEZE TRAIL

  • Run The Slopes
  • Datum: 19 januari 2024
  • Locatie: Spaarnwoude, Noord-Holland
  • Inschrijven: via deze link

INSCHRIJVEN RUN THE SLOPES

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link

trail nl banner

Bekijk de complete trailrun kalender van Nederland hier. Bestel je trail running schoenen bij Trail.nl.

OVER SPAARNWOUDE

Het recreatiegebied Spaarnwoude, gelegen in de provincie Noord-Holland, Nederland, is een veelzijdige bestemming die natuur, cultuur en recreatie combineert. Dit uitgestrekte gebied, gelegen tussen Amsterdam en Haarlem, biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor zowel inwoners als toeristen.

Het natuurlijke landschap van Spaarnwoude omvat weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en diverse waterwegen. Het is een favoriete bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers, met kilometers aan paden die door het gebied slingeren. Er zijn ook talloze picknickplekken en uitkijkpunten, ideaal voor een ontspannen dag in de natuur.

Een van de hoogtepunten van Spaarnwoude is het recreatiemeer Spaarnwoude, waar bezoekers kunnen zwemmen, zonnebaden en watersporten beoefenen. Daarnaast herbergt het gebied het SnowPlanet indoor skicentrum en een golfbaan voor liefhebbers van sport en recreatie.

Spaarnwoude is ook de thuisbasis van culturele evenementen en festivals, waaronder muziekoptredens en kunsttentoonstellingen. Het gebied biedt een rijke mix van natuurlijke schoonheid en menselijk vermaak, waardoor het een geliefde bestemming is voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en avontuur.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?